Γλώσσες πανέ

    Υλικά

    Γλώσσες φιλέτο 8  κομμάτια φρέσκες ή κατεψυγμένες

    Καλαμποκάλευρο 400γρ.

    Καλαμποκέλαιο 650ml.

    Αλάτι-πιπέρι

    Οδηγίες

    1.   Ξεπαγώνουμε εάν είναι κατεψυγμένες τις γλώσσες, τις πλένουμε, τις βάζουμε να στραγγίξουν και τις αλατοπιπερώνουμε.

    2.   Τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τις τηγανίσουμε.

    3.   Βάζουμε το καλαμποκέλαιο στο τηγάνι να κάψει, βγάζουμε τις γλώσσες από το ψυγείο και τις αλευρώνουμε και από τις 2 πλευρές καλά με το καλαμποκάλευρο.

    4.    Τις βάζουμε στο τηγάνι να τηγανιστούν για 4-6 λεπτά από κάθε πλευρά.

    5.   Μόλις ροδοκοκκινίσουν τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να τραβήξει το περιττό λάδι.

    6.    Σερβίρονται ζεστές και κρύες με συνοδεία σκορδαλιάς  ή σαλάτας

    7.   Και φρέσκο στημένο λεμόνι

    Καλή επιτυχία

     

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.