
- 3 Μαρτίου 2014
- 0 Μου Αρέσει
- 218 Προβολή

Υλικά
Γλώσσες φιλέτο 8 κομμάτια φρέσκες ή κατεψυγμένες
Καλαμποκάλευρο 400γρ.
Καλαμποκέλαιο 650ml.
Αλάτι-πιπέρι
Οδηγίες
1. Ξεπαγώνουμε εάν είναι κατεψυγμένες τις γλώσσες, τις πλένουμε, τις βάζουμε να στραγγίξουν και τις αλατοπιπερώνουμε.
2. Τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τις τηγανίσουμε.
3. Βάζουμε το καλαμποκέλαιο στο τηγάνι να κάψει, βγάζουμε τις γλώσσες από το ψυγείο και τις αλευρώνουμε και από τις 2 πλευρές καλά με το καλαμποκάλευρο.
4. Τις βάζουμε στο τηγάνι να τηγανιστούν για 4-6 λεπτά από κάθε πλευρά.
5. Μόλις ροδοκοκκινίσουν τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να τραβήξει το περιττό λάδι.
6. Σερβίρονται ζεστές και κρύες με συνοδεία σκορδαλιάς ή σαλάτας
7. Και φρέσκο στημένο λεμόνι
Καλή επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.